GPSMAP® 721xs

1 955,00 лв.

Забележителен сонар/картограф със 7" тъчскрийн дисплей

  • 7" WVGA тъчскрийн дисплей с "щипване" за зумиране
  • HD-ID™ и ClearVü вграден сонар
  • 10Hz GPS/GLONASS приемник
  • NMEA® 2000 и Wi-Fi комуникации
  • Съвместим с BlueChart® g2 Vision и BlueChart® g2 морски карти

GPSMAP 721xs сонар/картограф Ви дава прекрасно видимо изображение и през деня и през ноща. Дали е монтиран с вграждане или е на стойката си той ще бъде акцента на пулта за управление. Има порт за наблюдение от свързани към него видеокамери, поддържа радар и се свързва в мрежа по NMEA 2000. Включва награденият с отличие Garmin user-friendly интерфейс, както и световна морска базова карта.

Свръхскоростен 10 Hz Garmin GPS (GPS / GLONASS)

Вграденият високочувствителен 10 Hz Garmin GPS / GLONASS приемник актуализира местоположението и посоката 10 пъти в секунда, за да изобрази плавно движение на плавателния съд и драстично подобряване на способността за точно запаметяване и навигиране към 5000 точки. Това е важно, когато се опитвате да се навигирате обратно по изминатия път към гореща точка за риболов, която сте дали като точка от маршрута. Този мощен GPS актуализира вашата позиция и направление 10 пъти в секунда ... 10 пъти по-често от широкоразпространените 1 Hz GPS. Това означава, че можете да видите по-голяма плавност при движение на екрана. При ниски скорости, това Ви дава огромно предимство.

Авангаден сонарен съпорт

 Вграден съпорт за широк спектър сонди на Garmin 50/200 kHz и 77/200 kHz, ClearVü и CHIRP. Също така осигурява HD-ID поддръжка на сонди за Minn Kota и MotorGuide тролинг мотори.

 GPSMAP 721xs включва възможност за запис на сонарните отчети, като координира времето на отразения сонарен сигнал с координатите на лодката и прави запис на цифровата информация за възпроизвеждане на компютър, с помощта на безплатният софтуер за планиране HomePort™.

 Добавете най-ясните изображения чрез ClearVü и SideVü

Добавете допълнителния сонарен модул GCV 10 (продава се отделно), който прави сонара да сканира със SideVü ™(встрани отляво и отдясно под лодката), ClearVü (вертикално под лодката) и CHIRP технология, за да се насладите на най-ясните изображения на обектите и подводната среда под лодката.

Предимства на CHIRP технологиата за сонарно сканиране

Когато се използва с CHIRP сонда (продава се отделно), GPSMAP 721xs прави кристално чисти сонарни изображения, които Ви помагат да откриете следващото скрито риболовно място, корабокруширал кораб или място за дайвинг. Garmin CHIRP сонар Ви дава забележително обектно разделяне и резолюция при невероятни дълбочини и избира между различни честоти, за да фокусира върху определени видове риби за спортен риболов. Дънните контури са по-видими, а зашумяването на сигнала може да се бъде подтиснато и на големи дълбочини, за да се осигури по-навременна интерпретация на случващото се под водата, за по-добро навигиране и по-добър риболов.

NMEA 2000 Съпорт

Този картограф/сонар Ви позволява да добавите повече възможности на Вашата лодка. Той обезпечава NMEA 2000 поддръжка така, че можете да видите ценна информация на екрана, като данни за автопилота, двигателя и още.

Поддръжка на радар

Може да свържете отворен или куполен радар, като например някой от новите Garmin xHD куполни радари, които да Ви осигурят локализаиране и визуализация на обектите около лодката Ви независимо от метеорологичните условия  и часа на денонощието.

Добавете допълнителни екстри с картите BlueChart g2 Vision

С поръчваните допълнително BlueChart g2 Vision SD™ карти, Вие можете да добавите към Вашия картограф ново измерение на възможностите му.

Переспективата на погледа MarinerEye(наблюдение с очите на мореплавателя) и FishEye(наблюдение с очите на рибите) придава 3-D изглед на изавразяваната информация над и под водната повърхност.


Сателитните изображения с висока резолюция и въздушните фотографии Ви помагат да се ориентирате в непознати райони на плаване.

Auto Guidance технологията претърсва измежду всички морски карти, за да избере и създаде надежден маршрут, който да следвате, като избягвате плитки води, шамандури, подводни рифове и други препятствия по пътя. 

Специални функции за ветроходство

Поддържаните ветроходни функции включват laylines (определянето на най-ефективния път за достигане до дестинацията), усъвършенствана роза на ветровете, heading lines(линии на курса определен по посочни ъгли, азимут) и course-over-ground lines (компасни линии), полета за данните за истинския вятър и слайдер за прилив и отлив/ течение / време. Дисплеите за измервателните уреди са проектирани да Ви показват важна, необходима да се знае информация при едно поглеждане към тях, като ъгъла на искинския и видимия вятър, опънатостта на платната и дрейфа, скоростта на истинския и видимия вятър, хоризонтални или вертикални диаграми и полета с данни, които да настройвате и визуализирате по Ваше желание.

Съвместим с gWind ветрови сонди

Garmin gWind, gWind Wireless и gWind Race ветровите сонди са с twin-fin (двойна опашка) технология с 3-лопатъчен пропелер. Свържете към NMEA 2000 и съвместим картограф на Garmin, посредством GND 10.

Гледайте и управлявайте Вашия уред от смартфон или таблет

Безплатния софтуер Garmin Helm™ Ви позволява да гледате и управлявате Вашия съвместим картограф на  Garmin от iPhone® или iPad® или телефон, или телефон или таблет използващи Android™ операционна система. Превключвате лесно между режими portrait и landscape, в зависимост от начина им на поставяне. Използвайки Вашият iPhone или iPad, Вие може дори да запишете филм на екрана на Вашия картограф, за да го споделите с приятелите и семейството Ви.

Вземете на борда Вашето Apple® устройство с BlueChart® Mobile

С BlueChart Mobile, което е безплатно приложение от App Store™, Вие можете да планирате морски пътища на Вашия iPad® или iPhone®, след което на борда на лодката да го прехвърлите безжично на съвместимия с това картограф на Garmin . Дори и да нямате картограф на Garmin chartplotter, Вие все още можете да използвате предимствата от страхотните възможности, които Ви предоставя BlueChart на Вашето Apple устройство.

Особености
CANet® съвместимост: не
Звукови аларми: да
Възможност за работа като двучестотен сонар: да
Възможност за работа като двулъчев сонар: да
Разделяне на екрана при мащабиране: да
Ultrascroll™ (показва наличието на риби при по-високи скорости на движение): да
Fish Symbol ID (означение за риба с картинка): да
AutoGain технология (намалява екранните смущенията, увеличава сигнала от обектите): да
Whiteline (индицира твърдо или меко дъно): да
Adjustable depth line (подвижна линия за измерване дълбочина на подводните обекти): да
A-scope (показване в реално време на риби преминаващи през ултразвуковия лъч): да
Bottom lock (показва придънната картинка): да
Дневник и графика за водната температура: да
Сензор за температура на водата, включен: да
Възможност за измерване скоростта на лодката спрямо водата: не
ClearVü™ (фотографски изглед на дъното): да (вграденда с CHIRP )
SideVü™ (странично сканиране): да (с GCV, продава се допълнително)
Други
Честота: 25-210 kHz (в зависимост от сондата)
Изходна мощност: 1kW (RMS) / 8,000W (от максимум до максимум)
Обхват на напрежението(волтаж): 10V-32V (входящо напрежение)
Максимална дълбочина: 610 м. солена вода (дълбочинния капацитет зависи от типа водно дъното и други водни условия)
Ъгъл на конуса:
Допълнителни особености: Wi-Fi свързваемост: да

HD-ID технология за проследяване: да

Вграден видео порт: да

Свързване към съвместима Fusion медийна система: да

Bluetooth® безжична технология: да
Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД): 9.0" x 5.6" x 2.4" (22.9 x 14.2 x 6.1 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 6.0" x 3.6", 7.0" диагонал (15.2 x 9.1 cm, 17.8 cm диагонал)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480
Тип на дисплея: мулти-тъч WVGA сензорен екран
Тегло: 1000 гр.
Водоустойчивост: да

други продукти в същата категория