Условия за ползване

Условия за ползване

1. Настоящите общи условия за ползване уреждат взаимоотношенията между "Фишинг-лайн" ООД собственик на интернет магазин www.fishingline-bg.com от една страна и потребителите на електронен магазин www.fishingline-bg.com наричан за кратко "Сайт". Тези условия обвързват всички потребители. С избирането на всеки един обект, връзка или бутон, разположени на страниците на риболовен онлайн магазин www.fishingline-bg.com / с изключение на линка към настоящите Условия за ползване/, потребителят се съгласява, приема и се задължава да спазва тези Условия за ползване.

2. По време на регистрация, с отбелязване в полето "Съгласен съм с условията за ползване", потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и декларира, че е запознат и приема общите условия за ползване.

3. Поръчки чрез сайта www.fishingline-bg.com се приемат 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

4. За да закупите стока от нашия Сайт, Вие трябва:

4.1. Да сте попълнили вярно електронната регистрационна форма;

4.2. Да сте се съгласили с настоящите Условия за ползване;

4.3. Да посочите точен и валиден телефонен номер и адрес за доставка.

5. Фишинг-Лайн ООД може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, електронна поща. В случай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.

6. Фишинг-Лайн ООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличните количества или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

7. След извършване на поръчката ще получите автоматично потвърждение на посочен от Вас електронен адрес. От този момент заявката се счита за приета и подлежи на изпълнение от страна на Фишинг-Лайн ООД. В случай на невъзможност за изпълнение на част от поръчката или цялата поръчка, ще получите допълнителен имейл или обаждане на посочения телефон.

8. Одобреният начин за плащане на покупките от Сайта е при доставка, като всички цени са крайни, с начислен ДДС и в български лева. Всички доставки в границите на България се доставят чрез куриерска фирма Econt Express.

9. Фишинг-Лайн ООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

10. Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки според Закона за защита на потребителите. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При констатацията на дефектен продукт от потребителя и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, Фишинг-Лайн ООД се ангажира той да бъде сменен с нов или да възстанови заплатената стойност на стоката. В случая транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на продавача.

11. Информацията, събрана от Фишинг-Лайн ООД при използването на Сайта ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. Фишинг-Лайн ООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителя. Фишинг-Лайн ООД не отдава, продава или разпространява по друг начин Вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

12. Фишинг-Лайн ООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава части от общите Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване.

13. Фишинг-Лайн ООД не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайтаwww.fishingline-bg.com.

14. Отговорности

14.1. Фишинг-Лайн ООД не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържаща се в сайтовете, към които има препратки.

14.2. Фишинг-Лайн ООД не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта.

14.3. Фишинг-Лайн ООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до домейна www.fishingline-bg.com.

14.4. Фишинг-Лайн ООД не носи отговорност за изчерпване на складовите наличности.

14.5. Фишинг-Лайн ООД не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя.

14.6. Фишинг-Лайн ООД не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причина извън контрола на фирмата.

15. Продажбата на продуктите се регламентира от действащия Закон за електронната търговия.

Continue