Доставка

за доставка

Доставка

Уважаеми Клиенти,

Доставката на поръчаните от fishingline-bg.com стоки се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес.

Има два начина за адресиране на пратките - До врата на клиента или до поискване От офис на Еконт.

До врата:

посочвате конкретен адрес, на който ще е удобно да се срещнете с куриера, той да Ви предаде пакета, а Вие да му заплатите дължимата сума. Адресът може да е домашен или служебен, зависи от Вашето удобство. Можете да поръчате стоката да пристигне на адреса различен от вашето место живеене, например сте на почивка и се нуждаете от захранка или др.

До офис:

до поискване от офис на куриерската фирма. Посочвате офиса на Еконт от който ви е най-удобно да получите пратката. Работното време на офисите на Еконт Експрес е от 9:00 до 18:00 часа (в събота до 13:00).

Офисите на Еконт Експрес може да видите ТУК.

Важно: Всички поръчки, изпращани от fishingline-bg.com имат включена опция пратката да се прегледа от получателя и да плати наложения платеж, само ако приеме стоката. Имайте предвид това при избора на адрес за доставка, с цел осигуряване на удобство за Вас да прегледате стоката.

Условия за ползване на онлайн магазин fishingline-bg.com, касаещи доставката на поръчки:

Отстъпка безплатна доставка се прилага само за пратки, адресирани ДО ОФИС на куриера и при поръчка над 100лв.

Безплатна Доставка не важи в следните случаи:

  1. При адресиране на пратка до врата.
  2. Поръчания продукт е в промоция.

Поръчки не се изпращат в почивни и празнични дни (всички официални неработни дни) освен в случаите, когато някои от обслужващите куриерски фирми изрично не са обявили като работни. Всяка поръчка от fishingline-bg.com сe изпраща с опция да прегледате стоката преди да подпишете, че приемате пратката и платите сумата за наложения платеж. Преди да подпишете, че приемате пратката и платите на куриера се уверете, че стоката не е увредена при транспорта и/или опаковката не е с нарушена цялост.

При проблеми с получаване на пратката се свържете с нас за съдействие преди да подпишете, че приемате пратката от куриера и не заплащайте сумата на наложения платеж до изясняване на случая.

Разходите по връщането на стоки, закупени от онлайн магазин fishingline-bg.com са за сметка на Клиента. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да подпише товарителницата и да заплати дължимата сума.

Continue