Daiwa Ninja Interline 2.40м 100-300г рама

224,00 лв.
Количество

Специализираните спинингови пръчки INTERLINE, представят нов, ексклузивен сегмент с широк диапазон за приложение. Пръчките са без водачи. Влакното, монофилно или плетено, без значение се прекарва с приложена вдевачка през бланка на въдицата. Отвътре в бланката е интегрирана специално система от пръстени, които не позволяват на влакното да се трие във вътрешните стени.

Принципа INTERLINE е съпоставим с екипиране на пръчката на над 300 водача. Така че всеки един милиметър от пръчката се натоварва с тежестта на рибата и работи с максимална ефективност. Другото предимство е че се елиминира тежестта на водачите и пръчката, значително олеква в ръцете ви. Липсата на водачи по пръчката изключват възможно заплитане или прехвърляна на влакното през тях.

Можете да използвате тези въдици както с мултипликатори, така и със спинингови макари.

Предлаганият модел се използва за лек и среден тролинг и риболов от лодка. Пръчката е лека и твърда. Дизайна е много красив, като има златни апликации в лака, които много красиво отразяват на слънцето.

ВАЖНО: Почистването на пръчката от вътре и от вън става единствено и само със струя вода от чешмата. Не се старайте да я чистите от вътре, с механични приспособления, защото ще я повредите!

други продукти в същата категория